contact vestigingen inloggen

De Boei Verzekeringsadviseurs gaat samen met Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs

De Boei Verzekeringsadviseurs uit Gorssel is opgericht in 1975 en adviseert het MKB en de vrije beroepen op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen en employee benefits.

Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs met het hoofkantoor in Lochem is al meer dan 60 jaar actief als full service advieskantoor en volmachtbedrijf. Thoma is één van de grotere assurantiebedrijven van het land. Bij Thoma Groep werken circa 100 medewerkers.

Bert van Poecke, RMiA, directeur De Boei: “Deze stap betekent dat wij al onze relaties op dezelfde goede wijze kunnen blijven bedienen. Dit samengaan met Thoma betekent daarnaast dat wij in staat gesteld worden om verdere groei te realiseren in een sterk veranderende markt, zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit.” De Boei zal zich vanuit Lochem onder de vlag van Thoma blijven inzetten voor de relaties.

Aernoud Hage, directeur Thoma; “Deze samenvoeging past in de landelijke groeistrategie die Thoma voor ogen heeft. De Boei bedient haar relaties op een wijze die aansluit bij de wijze waarop wij onze relaties bedienen. Voor ons is dat een essentieel aspect om een dergelijke stap tot een succes op lange termijn te kunnen maken. De Boei Verzekeringsadviseurs heeft veel expertise en een sterk netwerk onder de vrije beroepen, hiervan kunnen ook de andere onderdelen van de groep profiteren. Zo kunnen wij op een bestendige wijze de strategie invullen. Met de eerdere acquisitie zijn wij daar in geslaagd en wij zijn er stellig van overtuigd dat De Boei Verzekeringsadviseurs een succesvolle aanvulling van de Thoma Groep zal zijn.”
© Thoma Groep 2020